A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function eregi_replace() is deprecated

Filename: controllers/felicitari.php

Line Number: 816

Mesaje de Sf. Andrei :: Mesaje SMS de Sf. Andrei :: Mesaje Felicitari Sf. Andrei ::

Mesaje - Sf. Andrei

In data de 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei, ocrotitorul Romaniei.

Aceasta zi este un prilej foarte bun sa urati La Multi Ani si sa trimiteti felicitari partenerilor sau prietenilor care poarta numele de Andrei, Andreea ori derivate din aceste nume. Iata mai jos cateva felicitari si mesaje pe care vi le propunem cu aceasta ocazie:Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani Andrei!
In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer La Multi Ani!
Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Andrei sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani Andrei (Andreea)!
Cu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoasa alaturi de cei dragi. La multi ani de Sfantul Andrei!
Andreea iti urez sa ai o viata frumoasa ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!
Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire, tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Andrei!
Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!
Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viata. Un sincer La Multi Ani!
Iti urez La Multi Ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.
Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum o Sarbatorile langa cei dragi.
Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!